Taekwon Do Trnava HWA-RANG header

Vitajte na stránke klubu
Taekwon Do HWA-RANG Trnava

Technický seminár a krstenie knihy

Dňa 6.2.2016 sa konal regionálny technický seminár na východnom Slovensku v Moldave nad Bodvou. Po prvýkrát bol seminár spojený s technickými skúškami a so špeciálnou udalosťou v rámci Slovenskej Taekwon-Do Aliancie. 
Samotný seminár bol určený pre cvičencov od 10.kupu vyššie. Seminár sa konal v doobedňajších hodinách od 9. do 12. hodiny. Zúčastnilo sa ho viac ako 70 cvičencov z klubov celého východného Slovenska. Zúčastnili sa kluby z Košíc, dva z Moldavy nad Bodvou, Hrhova a Turne nad Bodvou. 
Seminár sa konal pod záštitou Slovenskej Taekwon-Do Aliancie, pod vedením medzinárodného inštruktora, Ivana Kika IV. Dan a za asistencie inštruktora Dominika Sawického III. Dan. Hlavným cieľom tohto seminára bolo zjednotenie techník a opakovanie si techník na technické skúšky, ktoré po seminári nasledovali. 
Seminár sa skladal z rozcvičky a rozohriatia, nácviku rôznych techník, základných kopov a úderov a cvičenie technických zostáv. Zvyšok seminára sa venoval študovaniu technických prvkov na technické skúšky (páskovanie). Po skončení seminára nasledovali technické skúšky na stupeň "Kup". Na východnom Slovensku pribudlo množstvo nových farebných pásov. 
Po technických skúškach sa konala špeciálna udalosť, vo forme „krstenia prvej príručky (knihy) Slovenskej Taekwon-Do Aliancie“. Tato príručka je zostavená v súlade s celoslovenským trénovacím a páskovacím poriadkom. Ďakujeme autorom knihy za napísanie knihy a veríme, že pomôže budúcim generáciám k jednoduchšiemu a efektívnejšiemu trénovaniu.
 
 
 
 
 
 
 
DS

 



23rd Feb, 16
Powered by CouchCMS