Taekwon Do Trnava HWA-RANG header

Vitajte na stránke klubu
Taekwon Do HWA-RANG Trnava

Ukončenie sezóny 2015 (pohľad späť, časť III.)

Dňa 21.12. sa v našom klube konal posledný tréning roku 2015. Tento tréning bol výnimočný tým, že ukončoval súťažnú sezónu 2015. Niesol sa v pokojnej a príjemnej atmosfére. Na začiatok sa hrali rôzne hry typu: futbal, basketbal a vybíjaná. Ďalej sa robili rôzne súťaže typu: beh, bez cez prekážky, skákanie a chodenie po štyroch. Najviac sa z hier a súťaží tešili naši najmenší cvičenci.
Po zábave si cvičenci zopakovali základné techniky, kopy, technické zostavy a rôzne štýly riadeného boja. Po dôkladnom zopakovaní celej skladby (kompozície) Taekwon-Do, nasledovalo zopakovanie si teórie Taekwon-Do a ústna skúška jednotlivých žiakov. Tréner Dominik Sawicki sa pýtal našich žiakov na rôzne otázky a pomáhal im pochopiť zmysel každej techniky alebo rôznych kórejských názvov.
Na záver tréningu sa konalo udeľovanie ocenení najúspešnejším súťažiacim z rôznych vekových kategórií a udeľovanie špeciálnych ocenení „Hlavného trénera Dominika Sawického“ našim 2 pomocným trénerom. Hlavný tréner Sawicki obdržal od žiakov a trénerov ocenenie za vedenie klubu a výchovu trnavských žiakov. Všetkým oceneným zo srdca gratulujeme.
 
Ocenenia najúspešnejších žiakov:
 
Najúspešnejší žiak: Noe Schwarz
Najúspešnejšia žiačka: Alexandra Eckerová
Najúspešnejší junior: Ivan Kubovič
Najúspešnejšia juniorka: Mária Plevjaková
Najúspešnejší senior: Viliam Pačes
Najúspešnejšia seniorka: Silvia Banárová
 
Ocenenia trénerov:
 
Ocenený asistent trénera: Marián Ecker (Ocenenie hlavného trénera Dominika Sawického)
Ocenená asistentka trénera: Silvia Banárová (Ocenenie hlavného trénera Dominika Sawického)
Ocenený hlavný tréner: Dominik Sawicki (Ocenenie za vedenie klubu a výchovu trnavských žiakov)
 
DS


11th Feb, 16
Powered by CouchCMS